FC Production

_DSC2853 (1) (kopia).jpg

Kommer snart! För offertförfrågan kontakta info@fcgruppen.se 

 

PRESSMEDDELANDE: 

FC Gruppen etablerar nytt eventbolag i Jönköping

Under mars månad startar ett nytt eventbolag i Jönköping, FC Production.Bolaget är resultatet av tre aktörer som gått ihop för att bli en heltäckande leverantör inom scen, ljud, ljus och teknisk projektledning. Företaget kommer rikta in sig på företagsevent, konferenser, kongresser samt mässor.  

FC Production kommer ägas och drivas av FC Gruppen, Christoffer Carpvik samt Emil Ingebrigtsen. FC Gruppen bidrar med sin kompetens och erfarenhet inom event, Christoffer och Emil med spetskompetens inom området.

  • Under 15 år har jag jobbat med event i olika former, allt ifrån direktsända TV-galor till Sveriges största festivaler såväl som företagsevent och mindre konserter. Att nu få gå in i ett samarbete med Emil och FC Gruppen och bidra med det jag samlat på mig under åren känns fantastiskt inspirerande och jag ser fram mot att bli en lokal uppstickare på hemmaplan, säger Christoffer Carpvik.

Emil Ingebritsen är den av delägarna som kommer jobba heltid i bolaget som driftansvarig och projektledare.   

  • Efter att ha gått en tid i tankar om att det vore kul att skapa något nytt, så känns det nu riktigt roligt att få gå in som delägare och starta upp FC Production tillsammans med Christoffer och FC Gruppen. Under mina år som konsult i branschen har även jag samlat på mig en ganska gedigen meritlista, så med två så starka aktörer vid min sida kan jag inte se annat än succé, säger Emil Ingebrigtsen.

FC Gruppen blir en heltäckande leverantör

  • Från FC Gruppens sida är vi jätteglada att ha hittat detta partnerskap med Emil och Christoffer och att nu kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning inom våra verksamhetsområden. Detta är ytterligare ett steg för att bli en heltäckande leverantör och arrangör samtidigt som vi får utforska en ny marknad, berättar William Axelsson, driftansvarig för FC Gruppen och nu VD för FC Production.

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling