Event

Event

 

FC Event har många års erfarenhet av att arrangera möten mellan människor. En av våra styrkor är vår storlek. Vi skapar och projektleder inte bara eventen utan genom FC Gruppen levererar vi även många av de andra leden och kan på så sätt garantera och kvalitetssäkra hela kedjan. 

Vi tillför det där lilla extra som det pratas om efter. I nära samarbete med våra uppdragsgivare skräddarsyr vi lösningar efter era behov och syften. 

FC Event har genom åren arrangerat 100-tals stora event och är specialiserade inom företagsevent, middagar, konferenser, kongresser, festivaler & stora fester.

Våra kunder är allt från statliga myndigheter till kommuner, privata bolag, universitet & föreningar.

Vi jobbar rikstäckande och vet vad som krävs för att alla gäster ska vara exalterade innan eventet och inspirerade och nöjda efteråt.

 

 

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling