FC Bryggeri

FC Bryggeri

FC Bryggeri är ett bolag inom FC Gruppen som ansvarar för produktion och distribution av vår egna öl. 

Ölen heter ”Arne” och är döpt efter krögarprofilen Arne Bohman, far/ svärfar/ morfar till Catrin, Håkan och William som tillsammans äger och driver FC Gruppen. 

Arne var först i Småland med nattklubb och diskotek, detta i den då nybyggda Rosengallerian och Jönköpingsborna vallfärdade till Huskvarna. Arne kom sedan att driva Brunstorps Wärdshus och Warpa Skans, utsedd till Europas bästa rastplats.

Arne Lager lanserades i augusti 2015 och bryggdes de första två åren i samarbete med Jönköpings bryggeri. Sommaren 2017 togs produktionen över av vårt egna bryggeri "FC Bryggeri AB". 

Arne IPA lanserades i oktober 2017. 

Arne Lager har en maltig smak med inslag av honung, ljust bröd & aprikos. Arne passar bra till såväl fisk som kött & fågel eller bara som en god öl med vänner. 
---
Arne IPA är en blandning av den klassiska engelska IPAn med sin mjuka maltbas och lätta sötma från ljus karamellmalt. Humlen blandar traditionella engelska sorter som ger en örtig och jordig smak medan den moderna amerikanska humlen ger arom och smak av frukt och tall. Den amerikanska humlen ger även en renande efterbeska som bjuder in till en klunk till"

 


UTNÄMNINGAR: 

När tidningen Café utsåg Sveriges bästa sommaröl 2017 hamnade Arne på en andra plats! 
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA REPORTAGET

I samma veva utsåg tidningen "Sveriges snyggaste öletiketter" och även här blev Arne en vinnare
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA REPORTAGET

 

 

Länk till systembolaget

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling